Klantervaringen

Wij zijn trots op onze klanten

 

 

format_quote

Ik ben nu beter in staat om mensen in te zetten op taken waar ze echt goed in zijn en energie van krijgen. Zo maken we optimaal gebruik van de talenten van medewerkers


Erik van Delft

Teamleider NOC bij SPIE Infra Network Solutions

format_quote

Dankzij het online leerplatform, de 1 op 1 real life gesprekken & de teamdagen is er een groter vertrouwen in elkaar en meer begrip naar voren gekomen.


Osman Erbas, Teamleider Vergunningen & Handhaving

Gemeente Oosterhout

format_quote

Ik snap nu waarom ik op een bepaalde manier mijn studie aanpak en waarom mij bepaalde activiteiten gemakkelijk afgaan. Maar ook ben ik er achter gekomen waar ik geen energie van krijg.


Student Bachelor

Wageningen University & Research

format_quote

We geven nu beter invulling aan het goed werkgeverschap; we kijken samen met andere managers waar een medewerker het beste past. We doen sollicitatiegesprekken ook vaak samen en plaatsen een sollicitant niet zomaar op een functie, maar kijken breed waar iemand zou passen.


Henri van Zandbeek

Business Unit Manager FTTX Network Solutions bij SPIE Nederland

format_quote

Zo heb ik eigenlijk nooit naar mezelf gekeken, je ervaart in samenwerking en je bijbaan wel dingen en hoe je op mensen overkomt, maar dat onder woorden brengen helpt zó enorm.


Student Master

Wageningen University & Research

format_quote

Door middel van dit traject hebben we meer inzicht gekregen in elkaars drijfveren, behoeften en ervaringen. Daarnaast is een scherper beeld ontstaan van de match tussen ieders kwaliteiten en gevraagde werkzaamheden. We gaan hiermee verder aan de slag, zodat we nog beter in staat zijn om een optimale en continue toegevoegde waarde te leveren voor Surplus.


Binesh Gayadien, Manager Finance & Control

Surplus

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy