MTO Talent Aanpak

Deze aanpak bestaat uit 5 fasen die hieronder worden toegelicht

 

 

 

Fase 1

Werkenergie in beeld

Met het MTO Talent Model ziet iedereen in 1 oogopslag hoe natuurlijke talenten zich verhouden tot het werk dat gedaan moet worden. Waar lekt energie weg en waar doe je energie op.

 

Fase 2

Een Dialoog

Teamleden bespreken dit inzicht met elkaar en hun leidinggevende en herverdelen het werk zodanig dat het voor iedereen zo veel mogelijk energie oplevert. Medewerkers geven aan wat zij willen leren en maken afspraken over hoe ze elkaar daarbij kunnen ondersteunen. Ieders talenten zijn herkend, gedeeld én gewaardeerd.

Werk-Talent@groot.png

Fase 3

Leiderschap

De leidinggevende voert regie op een helder proces met concrete en tastbare activiteiten en zichtbare resultaten. Ook realiseert de leidinggevende tegelijkertijd minder tastbare en minder zichtbare facetten in de onderstroom: empathie, groepsklimaat, de relatie met elk teamlid en het team als geheel, het creëren van een gevoel van veiligheid.

Fase 4

Werkklimaat

Er ontstaat een nieuwe energiehuishouding, mensen voelen zich beter. Hun samenwerkingsrelaties in het werk zijn verdiept. Men ervaart sterker een klimaat van veiligheid en vertrouwen.

Fase 5

Transformatie

Organisch, van binnenuit en met elkaar, zo vindt transformatie plaats. Een groei naar meer betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers die met elkaar resultaten neerzetten in een context van vertrouwen en kwetsbaarheid. Leidinggevenden die handen en voeten kunnen geven aan hun eigentijdse rol. Een organisatie die ziekteverzuim, verloop, mobiliteit, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling controleert en performance op veel fronten verbetert.

Samenwerking met de klant

We werken samen met klanten vanuit een duurzame co-creatie. Als interne medewerkers, leidinggevenden en HR actief deelnemen zorgt het voor blijvende gedragsverandering in je organisatie. We werken op individueel niveau, met teamsessies / workshops, sluiten aan bij werkoverleggen, trainen en coachen HR en leidinggevenden.

 

ING_32193_150112 (1).jpg

Wat levert het op?

 

Management
recycling

Duurzaam inzetbaarheid

Management
sick

Substantieel lager ziekteverzuim en verloop

Management
signal_cellular_alt

Lagere faalkosten en hoger rendement

HR
settings_suggest

Efficiëntere werkprocessen

HR
construction

Praktische tools voor leidinggevenden en medewerkers

HR
work

In 1 oogopslag matching mens en werk

Medewerkers
sentiment_very_satisfied

Meer werkplezier en hogere motivatie

Medewerkers
diversity_1

Optimaal teamwork

Medewerkers
local_fire_department

Ontdekken van talenten en motivatoren (zelfregie)

lightbulb

Een oplossing die in de organisatie een bruisende stroom van werkenergie realiseert

We bespreken graag met je wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

question_answer

Mens Team Organisatie

Creëert een ijzersterk fundament voor performance, groei en duurzaamheid

Neem contact op

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy