Aan de slag 

Implementatie MTO-Talent

 

Afbeelding9.png

 Projectdefiniëring

Wat kan de MTO aanpak betekenen voor jouw organisatie op bijvoorbeeld thema’s als: mobiliteit, leiderschap, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en cultuur. Samen verkennen we alle mogelijkheden en bespreken we specifieke vraagstukken van jouw organisatie. We bepalen de doelstellingen en maken een plan van aanpak op hoofdlijnen.
Doelgroep: Directeuren/bestuurders, HR, leidinggevenden, organisatieadviseurs
Afbeelding10.png

Analyse mens en werk

We werken in een co-creatie vanuit iScreen met een interne projectgroep om het plan in de praktijk te implementeren. Zo kan de MTO Talent gedachte en taal binnen de organisatie verankerd worden. Medewerkers worden uitgenodigd voor een kick-off sessie waarna we de werkzaamheden in kaart brengen door processen, functiebeschrijvingen en afdelingsplannen te analyseren. Ook brengen we talenten en valkuilen van medewerkers in kaart.

Afbeelding11.png

Dialoog en optimale werkverdeling

In teamsessies gaan we de dialoog aan met elkaar en onderzoeken we welke werkzaamheden het best bij welke medewerkers passen. We bespreken met elkaar hoe je optimaal van elkaar gebruik kunt maken, je elkaar kunt ondersteunen en hoe je samen kunt ontwikkelen om de gemeenschappelijke organisatiedoelen te halen.

 

Samenwerking op maat

Er zijn diverse samenwerkingsvormen mogelijk afhankelijk van wat jouw organisatie wil. Dit is maatwerk. Mogelijkheden zijn:

  • Training on de job
  • Coaching interne medewerkers
  • Intervisie interne medewerkers
MTO Talentmodel
lightbulb

Een oplossing die in de organisatie een bruisende stroom van werkenergie realiseert

We bespreken graag met je wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

question_answer

Mens Team Organisatie

Creëert een ijzersterk fundament voor performance, groei en duurzaamheid

Neem contact op

Deze website gebruikt cookies Privacy policy